Werkzaamheden

Met een geschiedenis van ruim 30 jaar, hebben we ervaring met ontelbare (installatie)werkzaamheden. Onze diensten op een rijtje.

Ontwerpen

Geen opdracht is hetzelfde. Elk huis, (bedrijfs)pand of gebouw is anders en vraagt om een ander ontwerp. Wij komen eerst bij u langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Hierna ontvangt u van ons een duidelijke offerte, nauwkeurig afgestemd op uw wensen.

Installeren

De apparatuur kiezen we uiteraard in overleg met u. Onze ervaren medewerkers installeren deze op vakkundige wijze. Van complete CV installaties, boilers en ventilatiesystemen tot rioleringen, waterleidingen, rook- en afvoerkanalen. Bij ons is alles in vertrouwde handen.
Werkt alles zoals het hoort, pas dan verlaten wij uw pand. Maar niet nadat we het netjes hebben opgeruimd. Beloofd!

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan bijvoorbeeld uw HR ketel, mechanische ventilatiesysteem of warmte terugwin unit verlengt de levensduur, verbetert het comfort en zorgt ervoor dat uw installatie op een energiezuinige wijze zijn werk blijft doen. U bespaart dus energie(kosten). Kies daarom voor een onderhoudscontract van T.B. van Wichen. Het betaalt zich gegarandeerd terug.

Service & reparatie

We schreven het al eerder. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dus als u 070 – 385 13 00 belt voor een reparatie, komen wij zo snel mogelijk in actie.

Advies

Zit u met een technische vraag of heeft u advies nodig? Twijfel niet, pak de telefoon en bel ons. Ook dan helpen wij u graag.

Onze werkzaamheden

Advisering

Renovatie

Renovatie

Reparatie

Installatie

Installatie

Ontwerp

Onderhoud

Onderhoud

Voor vakkundig installatiewerk belt u
TB van Wichen (070) 385 1300